Απομακρυσμένη υποστήριξη 

 

 

Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν στις μέρες μας, έχουν να κάνουν με το λογισμικό, δηλαδή με τα προγράμματα. Με τη σημερινή τεχνολογία μπορούμε να επιλύσουμε σχεδόν όλα τα προβλήματα Software με pc service εξ' αποστάσεως. Δηλαδή χωρίς να χρειαστεί η φυσική παρουσία κάποιου τεχνικού στο χώρο σας.

Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό πρόγραμμα μπορείτε να μας δώσετε τον προσωρινό έλεγχο του υπολογιστή σας και ένας τεχνικός μας να μπορεί να κάνει διάγνωση ή και επιδιόρθωση του προβλήματος στο DVR,  NVR & IPC σας. Η διαδικασία σύνδεσης διαρκεί μόλις μερικά λεπτά και επιτρέπει στον τεχνικό να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες στο DVR,  NVR & IPC σας, σαν να ήταν στο χώρο σας.

Να σημειωθεί ότι οι κωδικοί ID δημιουργούνται αυτόματα κατά το χρόνο εκτέλεσης του προγράμματος, ο κωδικός που δημιουργεί και το ID χρήστη είναι έγκυρα για μία μόνο συνεδρία, τα δεδομένα αυθεντικότητας είναι γνωστά μόνο από το χρήστη. Δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί συνδεση μέσω απομακρυσμένων υπολογιστών χωρίς τον έλεγχο ταυτότητας σας, δηλαδή να ανοίξετε μια συνεδρία χωρίς να εισάγετε το ID χρήστη και το κωδικό.

Κατεβάστε το πρόγραμμα (TeamViewer)

παρέχεται από:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode