ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ GPS

Με την Apollo Security να είστε σίγουροι ότι η προστασία σας είναι προτεραιότητα μας!!!

Μια μονάδα παρακολούθησης GPS είναι μια συσκευή η οποία χρησιμοποιεί το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (Global Positioning System) μπορεί να μεταφέρεται από ένα κινούμενο όχημα, από ένα αντικείμενο όπως μια βαλίτσα ή από ένα άτομο, του οποίου θέλουμε να προσδιορίσουμε και να παρακολουθήσουμε την ακριβή του θέση. Τα καταγεγραμμένα δεδομένα μπορούν να αποθηκευτούν στη μονάδα παρακολούθησης ή να μεταφερθούν σε μια βάση δεδομένων ή σε υπολογιστή συνδεδεμένο στο Internet. Αυτό επιτρέπει την προβολή της θέσης του στόχου στο χάρτη είτε σε πραγματικό χρόνο είτε σε περασμένο χρόνο.

Η χρήση του GPS πλέον έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας αφού συστήματα εντοπισμού θέσης συμπεριλαμβάνονται στα έξυπνα τηλέφωνα, στα συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτων και σε πολλές άλλες συσκευές.

Οι συσκευές εντοπισμού θέσης θα βοηθήσουν στην ανίχνευση του οχήματος σας, στη παρακολούθηση των εταιρικών οχημάτων σας παρακολουθώντας που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή οι εργαζόμενοι σας, στον εντοπισμό αντικειμένων που μπορεί να σας έκλεψαν αλλά το πιο σημαντικό είναι η χρήση τους για τη παρακολούθηση ατόμων που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω άνοιας, λόγω απαγωγής ή λόγω άλλων κακόβουλων ενεργειών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2155559606  ή συμπληρώστε τη φόρμα και άμεσα θα σας καλέσουμε για να σας προτείνουμε τη καταλληλότερη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode