ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Με την Apollo Security να είστε σίγουροι ότι η προστασία σας είναι προτεραιότητα μας!!!

Μία ανεξέλεγκτη πυρκαγιά μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή μας καθώς επίσης να καταστρέψει ολοκληρωτικά ένα δωμάτιο μέσα σε λίγα λεπτά και ένα κτίριο μέσα σε ελάχιστες ώρες. Το πρώτο βήμα για να σταματήσουμε μια πυρκαγιά είναι να εντοπίσουμε που συμβαίνει και έπειτα να ειδοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές.

Τα συστήματα πυρανίχνευσης είναι καθοριστικά για την ασφάλεια μας αφού βασικός τους στόχος είναι να εντοπίσουν εγκαίρως τη φωτιά και να μας ειδοποιήσουν ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για τέτοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ενώ συγχρόνως θα στείλουν άμεσα σήμα στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων το οποίο με τη σειρά του θα ειδοποιήσει τη Πυροσβεστική υπηρεσία.

Μη ξεχνάτε: ο καπνός από μία φωτιά σκοτώνει πιο συχνά τους ανθρώπους από ότι η ίδια η φωτιά. Γεμίζει ασφυκτικά το δωμάτιο, σας τυφλώνει και κυριολεκτικά σας πνίγει μέχρι θανάτου. Ένα σύστημα πυρανίχνευσης συνδεδεμένο με το κέντρο λήψεως σημάτων  θα γνωρίζει τι σας συμβαίνει όλο το 24ωρο , 7 ημέρες την εβδομάδα.

Καλέστε μας στο 2155559606  ή συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να σας μελετήσουμε μαζί τις λύσεις σχετικά με τα συστήματα πυρανίχνευσης  που είναι κατάλληλα για εσάς!

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode