Θα φροντίσουμε για την οικογένεια σας … με κάθε δυνατό τρόπο.

Οι πιο επικίνδυνες καταστάσεις είναι πάντα απρόσμενες – αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιανόητες ή ότι δεν μπορεί να συμβούν. Για αυτό το λόγο η Apollo sp προσφέρει έξυπνες λύσεις πέρα από τα κοινά συστήματα ασφαλείας.

Θέστε στον εαυτό σας τα εξής 3 ερωτήματα:

https://www.securitydoctors.com/images/question_icon.gif

Τι θα συνέβαινε αν γέμιζε καπνό από φωτιά το υπνοδωμάτιο σας μέσα στη νύχτα– το εκτυφλωτικό σύννεφο και οι επιβλαβής αναθυμιάσεις θα προκαλούσαν την απώλεια των αισθήσεων χωρίς να το καταλάβετε. Τότε τι θα κάνατε?

https://www.securitydoctors.com/images/question_icon.gif

Πως θα ενημερωνόταν κάποιος αν χάνατε τις αισθήσεις σας από μονοξείδιο του άνθρακα?

https://www.securitydoctors.com/images/question_icon.gif

Τι θα συμβεί αν ο θερμοσίφωνας σκάσει ενώ απουσιάζετε από το σπίτι ή ενώ κοιμάστε? Τι ζημιά θα είχε προκληθεί αν γνωρίζατε τι είχε συμβεί?

Γιατί να διατρέχετε κίνδυνο?

Οι Συσκευές Ασφάλειας της Ζωής που διαθέτουμε μπορούν να σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε εσάς και την οικογένεια σας από τέτοιου είδους τρομακτικές καταστάσεις, εξασφαλίζοντας σας ηρεμία 24/7.

Smoke Detection

Ανίχνευση Καπνού: Ο καπνός από μία φωτιά σκοτώνει πιο συχνά τους ανθρώπους από ότι η ίδια η φωτιά. Γεμίζει ασφυκτικά το δωμάτιο, σας τυφλώνει και κυριολεκτικά σας πνίγει μέχρι θανάτου. Όμως, οι ηλεκτρικοί ή οι ανιχνευτές καπνού που λειτουργούν με μπαταρία δεν θα σας σώσουν αν δεν μπορείτε να κινηθείτε. Ένα σύστημα παρακολούθησης συνδεδεμένο στο κέντρο παρακολούθησης της Apollo sp το οποίο θα γνωρίζει τι σας συμβαίνει/ θα σας παρακολουθεί 24/7.

 

Water Sensor

Αισθητήρας Νερού: Το νερό μπορεί να μη φαίνεται απειλή, αλλά μπορεί να καταστρέψει πολύ γρήγορα τη περιουσία σας. Ένας σπασμένος σωλήνας νερού ή ένας χαλασμένος θερμοσίφωνας μπορεί να προκαλέσει σοβαρές δομικές βλάβες, καθώς επίσης μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά στα ηλεκτρικά. Ο αισθητήρας νερού θα ειδοποιήσει αυτόματα το κέντρο παρακολούθησης , το οποίο με τη σειρά του θα σας ενημερώσει για το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Carbon Monoxide

Μονοξείδιο του Άνθρακα:Πρόκειται για ένα σιωπηλό δολοφόνο ο οποίος είναι: άοσμος, άγευστος και ιδιαίτερα τοξικός. Λίγα λεπτά είναι καθοριστικά μεταξύ ζωής και θανάτου . Για αυτό το λόγο οι ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα (CO) της Apollo sp παρέχουν έγκαιρη προειδοποίηση για επικίνδυνα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα. Και αν δεν μπορείτε να αντιδράσετε εσείς–θα το κάνουμε εμείς. Μόλις λάβουμε το σήμα απο το σύστημα σας θα σας στείλουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Panic Alarms

Συναγερμός Πανικού: Ακούσατε ένα περίεργο θόρυβο, έχετε αντιληφθεί ότι κάποιος έχει εισβάλει στο χώρο σας? Χρησιμοποιήστε τη φορητή συσκευή πανικού ώστε να ηχήσει ο συναγερμός, ο οποίος με τη σειρά του θα ειδοποιήσει το κέντρο παρακολούθησης ότι χρειάζεστε βοήθεια. Είναι πιο άμεσο και πιο εύκολο απο το να καλέσετε το 100.

Gas Leak Detection

Ανίχνευση Διαρροών Αερίου: Ακόμα και η παραμικρή διαρροή απο μία σόμπα, απο ένα φούρνο ή απο ένα θερμοσίφωνα μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις οι οποίες μπορεί να απειλήσουν τη ζωή σας, να προκαλέσουν το τραυματισμό σας ή να σας δημιουργήσουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα . Οι ανιχνευτές φυσικού αερίου της Apollo sp παρέχουν έγκαιρη προειδοποίηση για μια πιθανή απειλή για εσάς , για την οικογένεια σας και τη περιουσία σας.

Medical Alarm

Ιατρική Βοήθεια: Αισθάνεστε άρρωστος? Είστε τραυματισμένος? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα τη βοήθεια που χρειάζεστε. Το 24ωρο κέντρο παρακολούθησης της Apollo sp θα αποστείλει άμεσα τις ομάδες αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Low Temperature Sensor

Έλεγχος Θερμοκρασίας: Όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω απο το μηδέν στο σπίτι ή στην επιχείρηση σας , οι σωλήνες μπορεί να ραγίσουν ή να σκάσουν, κοστίζοντας σας χιλιάδες ευρώ σε ζημιά. Αυτό το σύστημα διασφαλίζει την ιδιοκτησία σας, προκαλώντας ένα σήμα στα πρώτα σημάδια χαμηλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του ακινήτου σας.

Stand-Alone Medical Alert System

Αυτόνομο Σύστημα Ιατρικής Βοήθειας: Ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους γονείς και τους ηλικιωμένους , είναι τα ιατρικά συστήματα συναγερμού τα οποία θα σας βοηθήσουν με το πάτημα ενός κουμπιού . Εμείς θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί μας ώστε να διαπιστώσουμε τι σας συμβαίνει και αμέσως μετά θα στείλουμε στο χώρο σας τις αρμόδιες αρχές. Επιπλέον, θα μεταφέρουμε το τι σας συμβαίνει ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες οι αρχές για να σας δοθούν ακόμα πιο άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

 

Προγραμματίστε σήμερα μια επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode