Δώστε στην επιχείρησή σας την ασφάλεια που της αξίζει

Security Alarm SystemsΔεν έχει σημασία ποιο είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, αν δεν είστε προστατευμένοι, κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα.

Η Apollo Security παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση ή ακίνητο, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω:

 

  • Διάρρηξη
  • Προσωπική απειλή
  • Πυρκαγιά
  • Πλημμύρα
  • Μονοξείδιο του άνθρακα
  • Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης
  • Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
  • 24ωρη παρακολούθηση
  • Διαδικασία Βιομηχανικής Παρακολούθησης
  • Έλεγχος Παρακολούθησης Περιβάλλοντος

Επιπλέον, προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα Συσκευών Προστασίας της Ζωής —  παρέχοντας επιπρόσθετη προστασία από πολλές απροσδόκητες καταστάσεις, όπως διαρροές αερίου, πάγωμα σωλήνων, διαρροές νερού και από πολλά άλλα.

Είτε είστε σπίτι είτε είστε εκτός επιχείρησης για επαγγελματικούς λόγους, αν η επιχείρηση σας βρεθεί σε κίνδυνο, τα συστήματά μας θα στείλουν αυτόματα σήμα για βοήθεια.

Εξειδικευμένες λύσεις προστασίας για επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, εταιρικά γραφεία και πολλά άλλα.

Φανταστείτε αν εισέβαλλε στην επιχείρηση σας ένας άγνωστος ένοπλος, ο οποίος σημάδευε εσάς ή κάποιον συνεργάτη σας στο κεφάλι με ένα όπλο. Τι θα κάνατε αν απαιτούσε όλα τα μετρητά και τα κοσμήματα σας; Θα θυμόσασταν πως έμοιαζε? Και αν σας έδενε, σας τραυμάτιζε ή κάτι χειρότερο?

Τα συστήματα Ομηρίας/Πανικού που διαθέτουμε μπορούν να δώσουν σήμα βοήθειας αμέσως, και μπορούν να ενεργοποιηθούν χωρίς να δημιουργηθούν υποψίες  και πάνω από όλα χωρίς να μπείτε σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Επιπλέον, με την εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, θα καταγραφεί ολόκληρο το συμβάν, το οποίο θα βοηθήσει την αστυνομία με την ποινική δίωξη και τον εντοπισμό των κλοπιμαίων.

24ωρη παρακολούθηση. Για να είσαστε ήσυχοι... μέρα-νύχτα!

Το βραβευμένο μας κέντρο παρακολούθησης κρατά το σπίτι σας προστατευμένο όλες τις ώρες της ημέρας. Όταν δοθεί συναγερμός, οι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι χειριστές μας θα στείλουν γρήγορα βοήθεια έκτακτης ανάγκης στο σπίτι σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στις Υπηρεσίες Παρακολούθησης.

Προηγμένα συστήματα ασφαλείας εύκολα στη χρήση.

Μπορείτε να αισθάνεστε ήρεμοι αφού η επιχείρησης σας προστατεύεται από την καλύτερη τεχνολογία ασφάλειας που είναι διαθέσιμη στις μέρες μας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το ακριβές επίπεδο της ασφάλειας που θέλετε, ή μπορούμε να οικοδομήσουμε μαζί ένα σύστημα με βάση τις ανάγκες σας. Η λειτουργία του θα είναι εύκολη στη χρήση και 100% ασφαλές. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στα προηγμένα συστήματα συναγερμού.

*Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Προγραμματίστε σήμερα μια επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode