Απομακρυσμένη σύνδεση

Για το Σπίτι σας

Εάν το σπίτι σας μπορούσε να σας μιλήσει, τι θα σας έλεγε? Είτε έχει ανοίξει μια πόρτα, ή αν ένα πολύτιμο αντικείμενο έχει μετακινηθεί, το SuperLive σύστημα μπορεί να σας το πει! Το μόνο που χρειάζεται είναι ο φορητός σας υπολογιστής ή το κινητό σας τηλέφωνο. Με το SuperLive σύστημα, αν κάτι συμβαίνει στο σπίτι σας, αυτό συμβαίνει και στο τηλέφωνό σας.

Για την Οικογένειά σας

Είτε κοιτάζετε για να ελέγξετε τη νταντά, είτε τους παππούδες σας, ή ακόμα και αν θέλετε να έχετε μία επαφή με τα παιδιά σας, το SuperLive σύστημα σας δίνει τη ψυχική ηρεμία στα χέρια σας.

Για την Επιχείρησή σας

Το γεγονός ότι απουσιάζετε απο το γραφείο δε σημαίνει ότι πρέπει να έχετε άγνοια του τι συμβαίνει στο χώρο . Τοποθετήστε κάμερες και θα δουλέψουν για εσάς, θα λαμβάνετε τις βασικές πληροφορίες που χρειάζονται για να διαχειριστείτε την επιχείρηση σας, τους υπαλλήλους σας ακόμα και τις τυχόν απροσδόκητες καταστάσεις . Είτε είστε υπεύθυνοι για μία εγκατάσταση είτε για εκατό, το SuperLive σύστημα μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε μία ασφαλέστερη και πιο παραγωγική επιχείρηση .

Video Υπηρεσίες

Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να είστε παντού ταυτόχρονα; Αν έχετε ένα φορητό υπολογιστή,  ένα smartphone ή οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ελέγξετε το σπίτι σας, την οικογένεια ή την επιχείρηση σας όπου και αν βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά ασφαλή σύνδεση στο Ίντερνετ.

Εφαρμογές

Με το πάτημα ενός δακτύλου. Η εφαρμογή SuperLive Mobile σας επιτρέπει να ελέγχετε το σύστημα Καμερών σας, να λαμβάνετε  e-mail και ειδοποιήσεις και δείτε ζωντανά βίντεο στις συσκευές iPhone®, iPad™, iPod touch®, BlackBerry® ή Android™ σας. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ελκυστικό από αυτό;?

Προγραμματίστε σήμερα μια επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode