Τι είναι το AHD και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας ?

2016-01-16 11:06

Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης και αντικατάστασης των παλαιών παραδοσιακών συστημάτων επιτήρησης , δε μπορεί να  γίνει ο  συνδυασμός ενός συστήματος επιτήρησης υψηλής ευκρίνειας με ένα παραδοσιακό παλιό αναλογικό σύστημα.

Στα συνήθη αναλογικά συστήματα επιτήρησης , η υψηλότερη ανάλυση είναι 960H. Ο περιορισμός της τεχνολογίας αυτών των συστημάτων καθιστά αδύνατη την επίτευξη υψηλότερης ανάλυσης.

Αν επιθυμούμε να εγκαταστήσουμε υψηλής ευκρίνειας (HD) IP κάμερες , τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το σύστημα, γεγονός το οποίο θα δημιουργήσει υψηλό κόστος εργασίας αλλά επίσης θα αυξήσει σημαντικά τον προϋπολογισμό του έργου.

Η AHD τεχνολογία αντιπροσωπεύει τα αναλογικά συστήματα υψηλής ευκρίνειας και δημιουργήθηκε με σκοπό την επίλυση  προβλημάτων που παρουσιάζονταν από τους περιορισμούς στην απόσταση μετάδοσης της υφιστάμενης τεχνολογίας  HD-SDI.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της νέας αναλογικής τεχνολογίας AHD είναι ότι υποστηρίζει μετάδοση βίντεο υψηλής ευκρίνειας έως 500 μέτρα με τη χρήση ομοαξονικού καλωδίου 75-3.

Παράλληλα , διαθέτει τα πλεονεκτήματα της κλασικής αναλογικής τεχνολογίας, τα σήματα βίντεο δεν είναι συμπιεσμένα ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν όλες οι λεπτομέρειες του αυθεντικού βίντεο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η λήψη ενός βίντεο υψηλής ευκρίνειας χωρίς απώλειες, χωρίς συμπίεση και χωρίς να έχει καμία επίδραση στο πραγματικό χρόνο (καθυστέρηση κλπ).

Όμοια με άλλες τεχνολογίες αναλογικών συστημάτων HD, με τη χρήση αισθητήρα CMOS προοδευτικής σάρωσης, η AHD κάμερα μπορεί να έχει ανάλυση 1.0 megapixel, 1.3 megapixel, 2 megapixel, να διαθέτει μηχανικό φίλτρο αποκοπής υπερύθρων (ICR) και μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πραγματική παρακολούθηση βίντεο ημέρας/νύχτας.

Επιπλέον, όπως τα παραδοσιακά αναλογικά συστήματα , η AHD τεχνολογία είναι πολύ εύκολη στη χρήση και υποστηρίζει εγκατάσταση τοποθέτησης και άμεσης λειτουργίας (plug and play)

Πίσω

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode