Προσωπική Φροντίδα

Οι πελάτες μας δεν είναι απλά αριθμοί σε ένα σύστημα υπολογιστή. Οι άνθρωποι της Apollo Security δεσμεύονται να παρέχουν πραγματικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, σε κάθεμια ξεχωριστά οικογένεια ή επιχείρηση. Απο το σχεδιασμό του συστήματος έως και τη διαρκή υποστήριξη που θα λαμβάνετε απο εμάς , θα είμαστε στη διάθεση σας για την κάλυψη των ατομικών σας αναγκών.

Η Δέσμευση μας προς εσάς:

  • Να εγκαταστήσουμε το καλύτερο εξοπλισμό με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας .
  • Να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε το σύστημα ασφαλείας και το τρόπο χρήσης του .
  • Να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σας και να παρέχουμε εξαιρετικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες προς εσάς ανά πάσα στιγμή.
  • Να εξασφαλίσουμε την ηρεμία και την ικανοποίηση σας με κάθε προϊόν και υπηρεσία που παρέχουμε.

Να είστε σίγουροι... Η ασφάλεια σας είναι η Νο1 προτεραιότητα.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες συστημάτων ασφαλείας που αναθέτουν τη παρακολούθηση των πελατών σε άγνωστες εταιρείες, η Apollo Security συνεργάζεται με ένα απο τα πιο έγκριτα και αξιόπιστα Κέντρα Λήψεως Σημάτων στην Ελλάδα .

Όταν δοθεί σήμα συναγερμού, οι άρτια εκπαιδευμένοι χειριστές  θα λάβουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο σας. Αυτή η κρίσιμη πληροφορία βοηθά να αξιολογηθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης πιο γρήγορα και επιτρέπει να παρέχουμε στις αρχές τα στοιχεία που πρέπει ώστε να ανταποκριθούν πιο αποτελεσματικά.

Δείτε ακόμα περισσότερους λόγους για τους οποίους η Apollo Security είναι η σωστή επιλογή για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Προγραμματίστε σήμερα μια επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode