Ενα όνομα που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Διαθέτουμε Αδεια Λειτουργίας
     Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο των εγκαταστάσεων και πώλησης συστημάτων ασφαλείας που διαθέτουμε άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Πιστοποίηση Εγκατάστασης
     Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες – μεταπωλητές των μεγαλύτερων κατασκευαστριών εταιριών στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας.

Πρωτοπορεία στην Ασφάλεια
     Ο 24ωρος σταθμός που διαθέτουμε στους πελάτες μας διαθέτει 25ετή πείρα στα συστήματα ασφαλείας, το δίκτυο του οποίου σήμερα  έπειτα από αρκετά χρόνια σταθερής, αξιόπιστης και δυναμικής πορείας  περιλαμβάνει 7.000 ενεργούς συνδρομητές και περισσότερους από 100 εξωτερικούς συνεργάτες.

Πολυετή Παρουσία στο Χώρο
     Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας εδώ και 25 χρόνια & την εταιρία μας στελεχώνουν άτομα με πολύχρονη εμπειρία και τεχνική κατάρτηση.

Υπηρεσίες και Προϊόντα Υψηλής Ποιότητας
     Χρησιμοποιούμε αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, και παρέχουμε υπηρεσίες μέγιστης ασφάλειας εξασφαλίζοντας τη σωστή λειτουργία του συστήματος σας.

Τεχνική Υποστήριξη
     Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στους πελάτες μας 365 ημέρες το χρόνο με εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Στόλος Κινητών Συνεργείων
     Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο στόλο κινητών συνεργείων με εξειδικευμένο προσωπικό για την εξυπηρέτηση σας και τη σωστή εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας σας.

Μελέτη Χώρου απο Εξειδικευμένους Τεχνικούς
    Διαθέτουμε τεχνικούς συστημάτων ασφαλείας για τη σωστή και αξιόπιστη μελέτη του χώρου σας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

 

Προγραμματίστε σήμερα μια επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας

Apollo Security

215 555 9606

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

© 2016 όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode